Home » Movies »

Movies in this category: 16
Movies per page: 1-10
Pages: 1 2 »

Poster Film https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Autor: trojanu4u  Date: 2018-02-24, 3:23 PM 888374 0
Original title: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online
Year: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Quality: https://www.fac
Lenght:
Rating: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Category: Anime

Watch https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online here

https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/

Poster Film King Kong
Autor: trojanu4u  Date: 2013-12-11, 8:34 PM 1313 0
Original title: King Kong online
Year: BRRip
Quality: 2005
Lenght:
Rating: Peter Jackson
Category: Aventuri

Watch King Kong online here

(The Lord of the Rings) a facut istorie in lumea filmului, aduce pe ecrane unul dintre cele mai mari filme de aventuri ale tururor timpurilor, intr-o viziune noua: King Kong.Regizor, producator si co-scenarist, Jackson isi indreapta atentia spre povestea memorabila imortalizata in 1933 de realizatorii de filme de aventuri Merian C. Cooper si co-regizorul Ernest B. Schoedsack. Jackson reinvie povestea tragica de dragoste dintre frumoasa si bestia - introducand in spectacolul povesti actiune si umanitate rafinata - si ne aduce un Kong la care nu ne-am gandit vreodata, prin mari eforturi combinate si efecte vizuale unice.King Kong reprezinta implinirea visului de-o viata al oricarui realizator de film - imprumutand cele mai bune elemente ale povestii originale si imbogatindu-le cu alte efecte magice si cu talentele alchemice ale unui grup de realizatori de film, unei distributii si unei echipe la superlativ.

Poster Film Home Alone 2: Lost in New York (1992)
Autor: trojanu4u  Date: 2013-12-10, 10:02 PM 1199 0
Original title: Home Alone 2: Lost in New York (1992) online
Year: 360
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Nustiu
Category: Actiune

Watch Home Alone 2: Lost in New York (1992) online here

In “Singur acasa 2: Pierdut in New York”, Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această data avand intreg orasul New York drept teren de joaca. Dar nu va fi singur multa vreme. Banditii de doi bani, Harry si Marv (Joe Pesci si Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit si ei ca e rost de ceva si, lingandu-si inca ranile de la ultima intalnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scara mare.

Poster Film Ip Man 2 Chung si Chuen Kei 2010 Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-23, 5:44 PM 3561 0
Original title: Ip Man 2 Chung si Chuen Kei 2010 Online Subtitrat online
Year: 720hd
Quality: 2010
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Actiune

Watch Ip Man 2 Chung si Chuen Kei 2010 Online Subtitrat online here

In scurt timp isi gaseste primii discipoli, dar tineretea lor ii arunca pe acestia in incurcaturi mari. In urma unui conflict cu discipolii scolii rivale Hong, un discipol de-al lui Ip Man este batut si tinut ostatic. Ip Man trebuie sa-l salveze, si cu aceasta ocazie il cunoaste pe maestrul Hong (Sammo Hung). Acesta ii explica faptul ca pentru a deschide o scoala de kung fu in Hong Kong, trebuie mai intai sa infrunte reprezentantii fiecarei scoli deja existente si pe maestrii acestora. Dincolo de rivalitatile specifice oricarei bresle, in momentul in care britanicii ocupanti ai insulei pun la cale, prin intermediul unui inspector zelos si rasist, o intrecere intre un luptator occidental si luptatori chinezi, breasla maestrilor de arte martiale trebuie sa reactioneze pentru a salva onaorea artelor martiale si a ceea ce ele semnifica pentru constiinta Chinei. - See more at: http://www.filmebunesub.com/2013/04/yip-man-2-chung-si-chuen-kei-2010.html#sthash.equ8V5sQ.dpuf

Poster Film Pacific Rim Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 8:07 PM 1075 0
Original title: Pacific Rim Online Subtitrat online
Year: FullHD
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Andrei
Category: Actiune

Watch Pacific Rim Online Subtitrat online here

Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au inceput sa iasa din mare si sa navaleasca pe pamant. A izbucnit un razboi cu umanitatea, in care milioane de oameni si-au pierdut viata, iar resursele planetei au fost consumate si irosite ani de-a randul. Kaiju sunt niste creaturi uriase, iar pentru a-i infrunta oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv de robotii Jaegers, niste uriasi mecanizati construiti pentru a fi controlati simultan de doi piloti ale caror creiere sunt legate printr-o punte neuronala. Dar pana si acesti Jaegers sunt aproape vulnerabili in fata rezistentilor si puternicilor Kaiju. Umanitatea e pe punctul de a fi invinsa, iar singura solutie ramasa e una pe care cei care iau decizii nu si-o doresc. Sunt chemati in ajutor doi eroi improbabili - un fost pilot ratat si un novice fara experienta. Cei doi sunt alesi sa formeze o echipa si sa conduca un Jaeger legendar, dar cu tehnologie depasita, care putea castiga lupte in trecut. Impreuna ei sunt ultima speranta a umanitatii.

Poster Film Planes Online Subtitrat Hd
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:59 PM 905 0
Original title: Planes Online Subtitrat Hd online
Year: Dvdrip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Animatie

Watch Planes Online Subtitrat Hd online here

"Planes" e un spin-off al animatiei "Cars". Dusty este un mic avion cu un singur motor. El stropeste culturile agricole, dar viseaza sa zboare dincolo de oraselul sau natal Propwash Junction. Cu toate ca e mic si ii mai este si frica de inaltime, Dusty se inscrie in concursul Wings Around The Globe, in care va concura cu cele mai bune avioane de pe mapamond. Actiunea se va petrece in Islanda, Germania, India, Mexic, impreuna cu o multime de personaje locale. In acest concurs, pe langa cele doua F-18 (Bravo si Echo, care ii vor salva viata lui Dusty deasupra Pacificului), Dusty va mai fi ajutat de cel mai bun prieten, cisterna Chug, de Dottie, un utilaj de incarcat si de mentorul sau, Skipper Riley, un avion Corsair istoric datand din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. "Planes face o incursiune in istoria aviatiei si parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteza la planoare si dirijabile.

Poster Film Watchmen / Cei ce vegheaza
Autor: gabriel  Date: 2013-03-23, 1:34 AM 954 0
Original title: Watchmen / Cei ce vegheaza online
Year: DVDRIP
Quality: 2999
Lenght:
Rating: sds
Category: Actiune

Watch Watchmen / Cei ce vegheaza online here

Filmul ne transpune in perioada anilor `80 pe continentul Americii, in cadrul unui grup de eroi ce trec printr-o perioada tumultoasa. Vremea gloriei lor a disparut, si nimeni nu mai are nevoie de acesti eroi. Asupra New Yorkului vin amenintari din partea sovieticilor, iar eroii mascati sunt chemati la datorie. Oare vor reusi sa aduca gloria la locul ei de cinste si sa salveze lumea? Unul dintre ei a fost asasinat, iar acestia sunt chemati pentru a investiga cazul. Toate actiunile ce se petrec pe mapamond duc spre un al Treilea Razboi nuclear.

Poster Film Skyfall (2012) online subtitrat Hd
Autor: gabriel  Date: 2013-01-11, 9:02 PM 941 1
Original title: Skyfall (2012) online subtitrat Hd online
Year: DvdRip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: sadas
Category: Actiune

Watch Skyfall (2012) online subtitrat Hd online here

In noua producţie cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond faţă de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereuşite, care pun astfel în pericol anonimatul agenţilor secreţi din întreaga lume. Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate. În aceste condiţii, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve (Naomie Harris) porneşte în misiune, pe urmele lui Silva (Javier Bardem), ale cărui motivaţii periculoase şi ascunse trebuie dezvăluite cu orice preţ.

Poster Film Rise of the Guardians Film Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2012-12-28, 5:58 PM 1135 0
Original title: Rise of the Guardians Film Online Subtitrat online
Year: DvdRip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: 222
Category: Animatie

Watch Rise of the Guardians Film Online Subtitrat online here

CINCI EROI DE LEGENDĂ este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieşite din comun. Când lumea e ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi de legendă trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea. Proiectul “Rise of the Guardians” e bazat pe cărţile pentru copii “The Guardians of Childhood”, încă nepublicate ale scriitorului William Joyce. Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: North (Moş Crăciun), Bunnymund (Iepuraşul de Paşti), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogieman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluță). ========================================================================================= Recomandare pentru vizionare Film Online: Imediat dupa ce porniti filmul de pe Player este recomandat sa dati PAUSE pentru 2 minute sa se incarce filmul.Filme Online Subtitrate HD redate gratuit fara intrerupere sau reclame doar aici pe site www.filmealesehd.eu

Poster Film Zambezia (2012)
Autor: gabriel  Date: 2012-12-13, 1:14 AM 782 0
Original title: Zambezia (2012) online
Year: DvdRip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: dsds
Category: Anime

Watch Zambezia (2012) online here

Zambezia (2012) Film Online Subtitrat “Zambezia” este o animaţie interesantă ce ne prezintă aventurile lui Kai un şoim ce trăieşte alături de tatăl său Tendai, interpretat de Samuel L. Jackson. Aceştia duc o viaţă liniştită în mijlocul pustietăţii africane până când, în timpul unei zile apare Cecil şi Tini care dud nişte ouă în Zambezia. Kai, care nu auzise de Zambezia până atunci, se supără pe Tendai şi decide să plece în descoperirea acestui oraş dedicat păsărilor. Durata: 83 min Gen: Animation | Adventure | Comedy Actori: Leonard Nimoy, Abigail Breslin, Jeff Goldblum Regia: Wayne Thornley Scenariul: Kiel Murray, Wayne Thornley Nota Imdb: 5.0 Bugetul: $20 million

1 2 »
Top
Google -

uCoz Templates