Home » Movies »

Movies in this category: 4
Movies per page: 1-4

Poster Film https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Autor: trojanu4u  Date: 2018-02-24, 3:23 PM 888374 0
Original title: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online
Year: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Quality: https://www.fac
Lenght:
Rating: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Category: Anime

Watch https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online here

https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/

Poster Film I need you
Autor: gabriel  Date: 2012-12-12, 9:35 PM 1178 0
Original title: I need you online
Year: dvdrip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: Fernando González Molina
Category: Dragoste

Watch I need you online here

“Tengo ganas de ti” (2012) este continuarea filmului “Tres metros sobre el cielo” (2010). După ce a petrecut doi ani la Londra, H/Hache se întoarce acasă, la Madrid. În tot acest timp în mintea lui a bântuit Babi, prima lui dragoste. Odată revenit acasă va realiza că lucrurile s-au schimbat și va fii nevoit să-și reconstruiască viața: prieteni noi, un loc de muncă. Astfel el o va întâlni pe Gin, o fată rebelă și plină de viață, și H începe să se întrebe dacă este posibil să retrăiasca magia primei iubiri. Dar mai devreme sau mai târziu el va trebui să se reîntâlnească și cu Babi, prima dragoste. Acum dilema va fi mare. Oare cu cine va rămâne H - cu Gin sau cu Babi?

Poster Film Three meters above the sky
Autor: gabriel  Date: 2012-12-12, 8:38 PM 3188 0
Original title: Three meters above the sky online
Year: dvdrip
Quality: 2010
Lenght:
Rating: Fernando González Molina
Category: Dragoste

Watch Three meters above the sky online here

Povestea a doi tineri care fac parte din lumi diferite. Acesta este cronica unei iubiri improbabile, aproape imposibila, dar trăgând inevitabil într-o călătorie frenetică, care vor descoperi prima iubire. Babi (Maria Valverde) este o fată din clasa de mijloc-superioară, care este educata în bunătate şi nevinovăţie. Hache (Mario Casas) este un baiat rebel, impulsiv, inconştient, care are un apetit pentru riscul şi pericolul cuprinse în interminabie lupte şi curse ilegale de motociclete.

Poster Film Prince of Persia: The Sands of Time (2010) filme online gratis
Autor: gabriel  Date: 2012-11-16, 7:04 PM 1036 0
Original title: Prince of Persia: The Sands of Time (2010) filme online gratis online
Year: DvdRip
Quality: 2010
Lenght:
Rating: sssd
Category: Actiune

Watch Prince of Persia: The Sands of Time (2010) filme online gratis online here

Adoptat de pe străzile din Nasaf Sharaman de regele Persiei, tanarul Dastan creste printre redevenţe şi isi câştigă rapid locul lui ca un om viteaz şi prinţ. In ce timp ce fraţii săi Garsiv şi Tus gandeau strategii de luptă, un spion trimite cuvântul că oraşul sfânt Alamut a furnizat arme către duşmanii Persiei. Având problemela în propriile mâini, Tus ordona un atac asupra oraşului sacru şi acesta va fi momentul în care se încadrează Dastan si întâlneşte pe frumoasa printesa Tamina. Când regele Sharaman moare în circumstanţe misterioase la scurt timp după, Dastan este acuzat de crimă, acesta fuge cu printesa cu misiunea chinuitoare de-a şterge numele sau patat pe nedrept. Sa invatam de la Tamina motivele reale din spatele invaziei Alamutului, Dastan trebuie să se angajeze într-o căutare periculoasă pentru a opri un complot a spiritului rău pentru puterea suprema cu o armă mistica care poate controla timpul.

Google -

uCoz Templates