Home » Movies »

Movies in this category: 22
Movies per page: 1-10
Pages: 1 2 3 »

Poster Film https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Autor: trojanu4u  Date: 2018-02-24, 3:23 PM 888374 0
Original title: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online
Year: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Quality: https://www.fac
Lenght:
Rating: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Category: Anime

Watch https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online here

https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/

Poster Film Sniper: Legacy
Autor: gabriel  Date: 2014-09-27, 3:18 AM 762 0
Original title: Sniper: Legacy online
Year: 720
Quality: 2014
Lenght:
Rating: Don Michael Paul
Category: Actiune

Watch Sniper: Legacy online here

Un asasin incepe sa ucida grade militare, iar Brandon afla ca tatal sau este unul dintre cei ucisi. In incercarea lui de al urmari pe asasin, afla ca defapt tatal sau nu e mort si realizeaza ca superiorul sau il foloseste ca si momeala pentru al urmari pe asasin.

Poster Film Sniper: Legacy
Autor: gabriel  Date: 2014-09-27, 3:14 AM 661 0
Original title: Sniper: Legacy online
Year: 720
Quality: 2014
Lenght:
Rating: Don Michael Paul
Category: Actiune

Watch Sniper: Legacy online here

Un asasin incepe sa ucida grade militare, iar Brandon afla ca tatal sau este unul dintre cei ucisi. In incercarea lui de al urmari pe asasin, afla ca defapt tatal sau nu e mort si realizeaza ca superiorul sau il foloseste ca si momeala pentru al urmari pe asasin.

Poster Film Paranoia Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-12-10, 0:52 AM 859 0
Original title: Paranoia Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NUSTIU
Category: Drama

Watch Paranoia Online Subtitrat HD online here

Dupa ce comite o eroare profesionala grava din dorinta de a avansa in cadrul companiei si de a scapa de postul modest in care a fost incadrat, un tanar este luat deoparte de catre experimentatul si machiavelicul lui sef si i se propune o intelegere neortodoxa. Daca nu vrea sa raspunda penal pentru fapta lui, protagonistul trebuie sa se infiltreze intr-o corporatie concurenta din domeniul telecomunicatiilor si sa fure secretele acesteia, sabotand-o din interior spre a nu mai reprezenta un pericol pentru compania la care lucreaza el. Tanarul are o aventura de o noapte cu o femeie frumoasa si pasionala, care devine importanta in ecuatie dupa ce se dovedeste ca este angajata la corporatia rivala pe care barbatul are misiunea de a o spiona.

Poster Film Riddick Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-21, 7:54 PM 955 1
Original title: Riddick Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nUstiu
Category: Actiune

Watch Riddick Online Subtitrat HD online here

Tradat de semenii sai si lasat sa moara pe o planeta pustie, Riddick ajunge sa lupte pentru supravietuire impotriva unor creaturi extraterestre insetate de sange, devenind mai puternic si periculos ca niciodata. Singura sa sansa de scapare? Dezvaluirea locatiei sale, ceea ce face ca vanatori de recompense din intreaga galaxie sa se repeada spre noul salas al eroului. Cu o multime de inamici in jur, Riddick se dezlantuie intr-un atac nemilos, fara sa uite ca planeta sa natala, Furya, e in continuare in pericol. Pe langa creaturile de pe planeta pe care a fost parasit, Riddick va trebui sa lupte si impotriva unor grupuri de mercenari ajunse pe planeta de indata ce eroul isi dezvaluie pozitia. Prima nava cu care va trebui sa se confrunte eroul este plina cu o noua rasa de mercenari, extrem de hotarati sa puna mana pe proscris. A doua nava il are la bord pe unul dintre cei mai mari inamici ai acestuia, lordul Vaako.

Poster Film Hours Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:52 PM 719 0
Original title: Hours Online Subtitrat HD online
Year: 720HD
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NuStiu
Category: Film-noi

Watch Hours Online Subtitrat HD online here

Acest film nu are descriere.

Poster Film Elysium Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-04, 4:03 PM 997 0
Original title: Elysium Online Subtitrat HD online
Year: DVD-Rip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Neill Blomkamp
Category: Actiune

Watch Elysium Online Subtitrat HD online here

In anul 2159 exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, precum si restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina. Secretara de stat Rhodes, un oficial dur al Guvernului, nu se da in laturi de la nimic pentru a inaspri legile impotriva imigratiei si pentru a conserva stilul luxos de viata al cetatenilor de pe Elysium. Asta nu impiedica oamenii de pe Terra sa incerce sa patrunda in Elysium, prin orice mijloace posibile. Atunci cand ghinionistul Max este prins la ananghie, accepta sa porneasca intr-o misiune descurajatoare, care, daca va fi incununata de succes, nu numai ca ii va salva lui viata, dar va aduce egalitate intre cele doua lumi aflate la poli diferiti.

Poster Film Live Free or Die Hard (2007) – filme online
Autor: gabriel  Date: 2013-02-19, 11:47 PM 896 0
Original title: Live Free or Die Hard (2007) – filme online online
Year: DVDRIP
Quality: 2007
Lenght:
Rating: sds
Category: Actiune

Watch Live Free or Die Hard (2007) – filme online online here

Week-end-ul din 4 iulie rezerva o mare supriza neplacuta americanilor: intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Misteriosul autor, un hacker extrem de ingenios, a prevazut toate aspectele digitale ale planului, dar a trecut cu vederea elementul “analogic”: interventia detectivului John McClane.

Poster Film Death Race 3: Inferno, film online subtitrat în Română
Autor: gabriel  Date: 2013-01-19, 5:33 PM 1635 1
Original title: Death Race 3: Inferno, film online subtitrat în Română online
Year: DVDRIP
Quality: 2012
Lenght:
Rating: sdsad
Category: Actiune

Watch Death Race 3: Inferno, film online subtitrat în Română online here

Carl Lucas / Frankenstein a câştigat până în momentul de faţă patru curse şi mai trebuie să câştige doar o cursă pentru a-şi redobândi libertatea. Înainte de cursa finală, Lucas şi echipa lui sunt tranferaţi către o altă închisoare unde vor concura în „Cursa morţii” disputată în deşert. În acelaşi timp, Ceaser negociază pe piaţă cine vrea să francizeze programul “Cursa morţii”.

Poster Film Predator 3  Online Subtitrat Hd
Autor: gabriel  Date: 2012-12-30, 9:43 PM 3579 0
Original title: Predator 3 Online Subtitrat Hd online
Year: DvdRip
Quality: 2010
Lenght:
Rating: sds
Category: Actiune

Watch Predator 3 Online Subtitrat Hd online here

Mercenarul Royce conduce un grup de luptatori de elita pe o alta planeta, devenind prada pentru o rasa extraterestra cunoscuta sub denumirea generica de "predatori". Din echipa lui Royce fac parte fosti puscariasi, componenti ai unor plutoane de executie, criminali in serie cautati de FBI, traficanti de droguri, yakuza sau soldati de commando, adica niste predatori umani, care sunt vanati si eliminati sistematic de catre o noua generatie de predatori extraterestri. Astfel, doctorul Edwin a fost in trecut un criminal in serie aflat pe lista celor mai cautati infractori a FBI-ului, mexicanul Cuchillo a facut parte dintr-un cartel al drogurilor, Mombasa a fost comandantul unui pluton de executie in Sierra Leone, japonezul Hanzo a fost asasin yakuza, rusul Nikolai a fost soldat intr-o trupa de commando, sud - americanca Isabelle a fost tintasa de elita in fortele speciale, Stans este un condamnat la inchisoare periculos, iar Noland este un soldat nord-american care si-a pierdut directia in viata. ========================================================================================= Recomandare pentru vizionare Film Online: Imediat dupa ce porniti filmul de pe Player este recomandat sa dati PAUSE pentru 2 minute sa se incarce filmul.Filme Online Subtitrate HD redate gratuit fara intrerupere sau reclame doar aici pe site www.filmealesehd.eu

1 2 3 »
Top
Google -

uCoz Templates