Home » Movies »

Movies in this category: 15
Movies per page: 1-10
Pages: 1 2 »

Poster Film https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Autor: trojanu4u  Date: 2018-02-24, 3:23 PM 888374 0
Original title: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online
Year: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Quality: https://www.fac
Lenght:
Rating: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Category: Anime

Watch https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online here

https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/

Poster Film Paranoia Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-12-10, 0:52 AM 859 0
Original title: Paranoia Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NUSTIU
Category: Drama

Watch Paranoia Online Subtitrat HD online here

Dupa ce comite o eroare profesionala grava din dorinta de a avansa in cadrul companiei si de a scapa de postul modest in care a fost incadrat, un tanar este luat deoparte de catre experimentatul si machiavelicul lui sef si i se propune o intelegere neortodoxa. Daca nu vrea sa raspunda penal pentru fapta lui, protagonistul trebuie sa se infiltreze intr-o corporatie concurenta din domeniul telecomunicatiilor si sa fure secretele acesteia, sabotand-o din interior spre a nu mai reprezenta un pericol pentru compania la care lucreaza el. Tanarul are o aventura de o noapte cu o femeie frumoasa si pasionala, care devine importanta in ecuatie dupa ce se dovedeste ca este angajata la corporatia rivala pe care barbatul are misiunea de a o spiona.

Poster Film The Starving Games Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-12-10, 0:48 AM 1074 0
Original title: The Starving Games Online Subtitrat online
Year: 720HD
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NuStiu
Category: Comedie

Watch The Starving Games Online Subtitrat online here

Acest film nu are descriere.

Poster Film Battle of the Year Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-26, 1:09 AM 975 0
Original title: Battle of the Year Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Film-noi

Watch Battle of the Year Online Subtitrat HD online here

Tipul de miscare cultural-artistica street dance s-a extins peste tot in lume si gasti dintr-o multime de orase se antreneaza din greu pentru a forma cele mai bune echipe de dansatori. Americanii au concurenta puternica din Europa si Asia. Batalia Anului intre echipe de street dance din toata lumea se organizeaza in Franta si e echivalentul Jocurilor Olimpice in acest domeniu. O gasca de baieti americani incearca sa castige premiul cel mare antrenandu-se intr-un stil ca de armata. Dar sunt ei, oare, cu adevarat o echipa?

Poster Film Riddick Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-21, 7:54 PM 955 1
Original title: Riddick Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nUstiu
Category: Actiune

Watch Riddick Online Subtitrat HD online here

Tradat de semenii sai si lasat sa moara pe o planeta pustie, Riddick ajunge sa lupte pentru supravietuire impotriva unor creaturi extraterestre insetate de sange, devenind mai puternic si periculos ca niciodata. Singura sa sansa de scapare? Dezvaluirea locatiei sale, ceea ce face ca vanatori de recompense din intreaga galaxie sa se repeada spre noul salas al eroului. Cu o multime de inamici in jur, Riddick se dezlantuie intr-un atac nemilos, fara sa uite ca planeta sa natala, Furya, e in continuare in pericol. Pe langa creaturile de pe planeta pe care a fost parasit, Riddick va trebui sa lupte si impotriva unor grupuri de mercenari ajunse pe planeta de indata ce eroul isi dezvaluie pozitia. Prima nava cu care va trebui sa se confrunte eroul este plina cu o noua rasa de mercenari, extrem de hotarati sa puna mana pe proscris. A doua nava il are la bord pe unul dintre cei mai mari inamici ai acestuia, lordul Vaako.

Poster Film Pacific Rim Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 8:07 PM 1075 0
Original title: Pacific Rim Online Subtitrat online
Year: FullHD
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Andrei
Category: Actiune

Watch Pacific Rim Online Subtitrat online here

Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au inceput sa iasa din mare si sa navaleasca pe pamant. A izbucnit un razboi cu umanitatea, in care milioane de oameni si-au pierdut viata, iar resursele planetei au fost consumate si irosite ani de-a randul. Kaiju sunt niste creaturi uriase, iar pentru a-i infrunta oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv de robotii Jaegers, niste uriasi mecanizati construiti pentru a fi controlati simultan de doi piloti ale caror creiere sunt legate printr-o punte neuronala. Dar pana si acesti Jaegers sunt aproape vulnerabili in fata rezistentilor si puternicilor Kaiju. Umanitatea e pe punctul de a fi invinsa, iar singura solutie ramasa e una pe care cei care iau decizii nu si-o doresc. Sunt chemati in ajutor doi eroi improbabili - un fost pilot ratat si un novice fara experienta. Cei doi sunt alesi sa formeze o echipa si sa conduca un Jaeger legendar, dar cu tehnologie depasita, care putea castiga lupte in trecut. Impreuna ei sunt ultima speranta a umanitatii.

Poster Film 2 Guns Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 8:02 PM 970 0
Original title: 2 Guns Online Subtitrat HD online
Year: DvdRip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Actiune

Watch 2 Guns Online Subtitrat HD online here

Doi agenti operativi de la birouri concurente sunt fortati sa lucreze impreuna. Dar e o mare problema in alianta lor unica: niciunul nu stie ca celalalt este un agent federal sub acoperire. In ultimele 12 luni, agentul DEA Bobby Trench si ofiterul fortelor navale americane de informatii Marcus Stigman au lucrat sub acoperire ca membri ai unui sindicat de narcotice, fiecare dintre ei avand incredere in partenerul sau la fel de mult ca si in criminalii pe care au fost insarcinati sa-i aresteze. Atunci cand incercarea lor de a se infiltra intr-un cartel de droguri mexican si de a recupera milioane de dolari, o ia razna, Trench si Stigman sunt brusc dezavuati de catre superiorii lor. Acum ca toata lumea vrea ca ei sa ajunga in inchisoare sau in pamant, singura lor solutie este sa se bazeze unul pe celalalt. Din nefericire pentru urmaritorii lor, din cauza ca baietii buni au petrecut ani de zile pretinzand a fi rai, au invasat si cateva trucuri de-a lungul timpului.

Poster Film Planes Online Subtitrat Hd
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:59 PM 905 0
Original title: Planes Online Subtitrat Hd online
Year: Dvdrip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Animatie

Watch Planes Online Subtitrat Hd online here

"Planes" e un spin-off al animatiei "Cars". Dusty este un mic avion cu un singur motor. El stropeste culturile agricole, dar viseaza sa zboare dincolo de oraselul sau natal Propwash Junction. Cu toate ca e mic si ii mai este si frica de inaltime, Dusty se inscrie in concursul Wings Around The Globe, in care va concura cu cele mai bune avioane de pe mapamond. Actiunea se va petrece in Islanda, Germania, India, Mexic, impreuna cu o multime de personaje locale. In acest concurs, pe langa cele doua F-18 (Bravo si Echo, care ii vor salva viata lui Dusty deasupra Pacificului), Dusty va mai fi ajutat de cel mai bun prieten, cisterna Chug, de Dottie, un utilaj de incarcat si de mentorul sau, Skipper Riley, un avion Corsair istoric datand din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. "Planes face o incursiune in istoria aviatiei si parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteza la planoare si dirijabile.

Poster Film Return to Nim's Island Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:55 PM 736 0
Original title: Return to Nim's Island Online Subtitrat online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NuSTIU
Category: Familie

Watch Return to Nim's Island Online Subtitrat online here

Acest film nu are descriere.

Poster Film Hours Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:52 PM 719 0
Original title: Hours Online Subtitrat HD online
Year: 720HD
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NuStiu
Category: Film-noi

Watch Hours Online Subtitrat HD online here

Acest film nu are descriere.

1 2 »
Top
Google -

uCoz Templates