Home » Movies »

Movies in this category: 15
Movies per page: 1-10
Pages: 1 2 »

Poster Film https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Autor: trojanu4u  Date: 2018-02-24, 3:23 PM 888374 0
Original title: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online
Year: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Quality: https://www.fac
Lenght:
Rating: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Category: Anime

Watch https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online here

https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/

Poster Film 300: Rise of an Empire
Autor: gabriel  Date: 2014-05-08, 10:08 PM 1701 0
Original title: 300: Rise of an Empire online
Year: CAM
Quality: 2014
Lenght:
Rating: WTF
Category: Actiune

Watch 300: Rise of an Empire online here

Atacat de Xerxes, zeul autodeclarat ce reprezinta o amenintare coplesitoare atat pe uscat cat si pe mare, Temistocle face compromisul de a se alia cu rivalii traditionali, spartanii, care au trupe de infanterie. Proiectul se concentreaza in principal pe lupta de la Artemisium (480 ien), lupta ce a avut loc concomitent cu Batalia de la Termopile din filmul 300, in care a fost implicata flota condusa de Artemisia, noul film fiind restructurat pentru a nu fi o urmare directa a filmului 300.

Poster Film Paranoia Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-12-10, 0:52 AM 859 0
Original title: Paranoia Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NUSTIU
Category: Drama

Watch Paranoia Online Subtitrat HD online here

Dupa ce comite o eroare profesionala grava din dorinta de a avansa in cadrul companiei si de a scapa de postul modest in care a fost incadrat, un tanar este luat deoparte de catre experimentatul si machiavelicul lui sef si i se propune o intelegere neortodoxa. Daca nu vrea sa raspunda penal pentru fapta lui, protagonistul trebuie sa se infiltreze intr-o corporatie concurenta din domeniul telecomunicatiilor si sa fure secretele acesteia, sabotand-o din interior spre a nu mai reprezenta un pericol pentru compania la care lucreaza el. Tanarul are o aventura de o noapte cu o femeie frumoasa si pasionala, care devine importanta in ecuatie dupa ce se dovedeste ca este angajata la corporatia rivala pe care barbatul are misiunea de a o spiona.

Poster Film The Internship Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-04, 6:14 PM 649 0
Original title: The Internship Online Subtitrat online
Year: DvdRip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Crob
Category: Drama

Watch The Internship Online Subtitrat online here

Billy si Nick sunt doi agenti de vanzari ale caror cariere au fost sabotate de catre lumea digitala. In incercarea de a arata ca nu sunt depasiti de evolutie, ei sfideaza gura lumii cand se inscriu intr-un internship la Google, impreuna cu un batalion de studenti rataciti. Dar castigarea unei intrari in aceasta utopie este doar jumatate din batalie. Acum ei trebuie sa concureze cu un grup din care fac parte cei mai inteligenti absolventi de facultati din SUA. Fiind singurii adulti printre tineri, Billy si Nick vor trebui sa gaseasca solutii ingenioase pentru a castiga in fata lor. De aici incolo va incepe o batalie a generatiilor. Cei doi le vor dovedi tinerilor ca nevoia este, intr-adevar, mama reinventarii.

Poster Film Elysium Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-04, 4:03 PM 997 0
Original title: Elysium Online Subtitrat HD online
Year: DVD-Rip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Neill Blomkamp
Category: Actiune

Watch Elysium Online Subtitrat HD online here

In anul 2159 exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, precum si restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina. Secretara de stat Rhodes, un oficial dur al Guvernului, nu se da in laturi de la nimic pentru a inaspri legile impotriva imigratiei si pentru a conserva stilul luxos de viata al cetatenilor de pe Elysium. Asta nu impiedica oamenii de pe Terra sa incerce sa patrunda in Elysium, prin orice mijloace posibile. Atunci cand ghinionistul Max este prins la ananghie, accepta sa porneasca intr-o misiune descurajatoare, care, daca va fi incununata de succes, nu numai ca ii va salva lui viata, dar va aduce egalitate intre cele doua lumi aflate la poli diferiti.

Poster Film Seven Pounds 2008
Autor: gabriel  Date: 2012-12-29, 7:58 PM 642 0
Original title: Seven Pounds 2008 online
Year: DvdRip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: sds
Category: Drama

Watch Seven Pounds 2008 online here

Ken Anderson, Monica Freeman, Anne Rice, Steven Philips, Sarah Jensen, Susan si Emily sunt sapte persoane a caror viata este pe cale sa se schimbe. Seven Pounds este povestea unui agent IRS, care se simte acaparat si vinovat pentru toate greselile pe care le-a facut in trecut. Ajuns intr-un punct crucial in viata lui, Ben Thomas cauta izbavirea. El porneste intr-o calatorie, prin care intentioneaza sa ajute sapte vieti omenesti. Singura conditie este ca acesti oameni sa merite ajutorul pe care el vrea sa il acorde. Inainte de a-si duce planul la capat, Ben se indragosteste de Emily, o tanara cu probleme de sanatate la inima. Luand identitatea fratelui lui, Ben incearca sa faca numai bine, evitand a-si expune prea multe detalii despre viata sa. Ben va simti pe pielea lui, ca numai dragostea adevarata poate schimba cu adevarat un om. ========================================================================================= Recomandare pentru vizionare Film Online: Imediat dupa ce porniti filmul de pe Player este recomandat sa dati PAUSE pentru 2 minute sa se incarce filmul.Filme Online Subtitrate HD redate gratuit fara intrerupere sau reclame doar aici pe site www.filmealesehd.eu

Poster Film Game Change 2012 Film Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2012-12-25, 12:24 PM 725 1
Original title: Game Change 2012 Film Online Subtitrat online
Year: DvdRip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: 222
Category: Drama

Watch Game Change 2012 Film Online Subtitrat online here

In Filmul Online HD Subtitrat in Romana care este redat fara intrerupere "Game Change" e bazat pe cartea scrisă de John Heilemann şi Mark Halperin - "Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime", care detaliază amanuntit cursa pentru câştigarea scaunului de preşedinte al Americii în 2008.Cartea se bazează doar pe interviuri cu peste 300 de persoane implicate în campania electorală şi include discuţii despre aventura extraconjugală a lui John Edwards, candidatul la preşedinţie din partea Partidului Democratic, campania candidatului Partidului Republican Rudy Giuliani, fostul primar al New Yorkului, cursa dintre Clinton şi Obama şi candidatura la postul de vice-preşedinte al SUA al politicienei Sarah Palin.Urmareste Online Subtitrat Filmele Online HD Subtitrate la calitate maxima redate la noi pe site in exclusivitate Jocul se schimba Game Change 2012 Online HD cu SUbtitrare in Romana redat pe cel mai tare site de Filme din Romania www.filmealesehd.eut ========================================================================================= Recomandare pentru vizionare Film Online: Imediat dupa ce porniti filmul de pe Player este recomandat sa dati PAUSE pentru 2 minute sa se incarce filmul.Filme Online Subtitrate HD redate gratuit fara intrerupere sau reclame doar aici pe site www.filmealesehd.eu

Poster Film Saw II
Autor: gabriel  Date: 2012-12-13, 1:21 AM 732 0
Original title: Saw II online
Year: dvdrip
Quality: 2005
Lenght:
Rating: Darren Lynn Bousman
Category: Crima

Watch Saw II online here

Jigsaw inchide mai multe persoane intr-o casa plina de capcane, iar acestia trebuie sa gaseasca antidotul pentru gazul letal pe care il inhaleaza incontinuu. Doar ca fiecare antidot pe care il gasesc este insotit si de o capcana, care le grabeste moartea si le asigura chiar una plina de chinuri. Povestea este si mai complicata, deoarece Jigsaw este retinut de politie, iar detectivul isi vede copilul pe ecran cum se chinuie sa supravietuiasca alaturi de condamnati la care el le aranjase dosarul pentru a fi arestati. Iar Jigsaw nu coopereaza deloc intrucat totul se desfasoara conform planului. Sau nu ?!

Poster Film I need you
Autor: gabriel  Date: 2012-12-12, 9:35 PM 1178 0
Original title: I need you online
Year: dvdrip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: Fernando González Molina
Category: Dragoste

Watch I need you online here

“Tengo ganas de ti” (2012) este continuarea filmului “Tres metros sobre el cielo” (2010). După ce a petrecut doi ani la Londra, H/Hache se întoarce acasă, la Madrid. În tot acest timp în mintea lui a bântuit Babi, prima lui dragoste. Odată revenit acasă va realiza că lucrurile s-au schimbat și va fii nevoit să-și reconstruiască viața: prieteni noi, un loc de muncă. Astfel el o va întâlni pe Gin, o fată rebelă și plină de viață, și H începe să se întrebe dacă este posibil să retrăiasca magia primei iubiri. Dar mai devreme sau mai târziu el va trebui să se reîntâlnească și cu Babi, prima dragoste. Acum dilema va fi mare. Oare cu cine va rămâne H - cu Gin sau cu Babi?

Poster Film Three meters above the sky
Autor: gabriel  Date: 2012-12-12, 8:38 PM 3188 0
Original title: Three meters above the sky online
Year: dvdrip
Quality: 2010
Lenght:
Rating: Fernando González Molina
Category: Dragoste

Watch Three meters above the sky online here

Povestea a doi tineri care fac parte din lumi diferite. Acesta este cronica unei iubiri improbabile, aproape imposibila, dar trăgând inevitabil într-o călătorie frenetică, care vor descoperi prima iubire. Babi (Maria Valverde) este o fată din clasa de mijloc-superioară, care este educata în bunătate şi nevinovăţie. Hache (Mario Casas) este un baiat rebel, impulsiv, inconştient, care are un apetit pentru riscul şi pericolul cuprinse în interminabie lupte şi curse ilegale de motociclete.

1 2 »
Top
Google -

uCoz Templates