Home » Movies »

Movies in this category: 3
Movies per page: 1-3

Poster Film https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Autor: trojanu4u  Date: 2018-02-24, 3:23 PM 888772 0
Original title: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online
Year: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Quality: https://www.fac
Lenght:
Rating: https://www.facebook.com/TroJaNu4U/
Category: Anime

Watch https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ online here

https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/ https://www.facebook.com/TroJaNu4U/

Poster Film Steaua-Chelsea
Autor: gabriel  Date: 2013-03-07, 7:57 PM 728 1
Original title: Steaua-Chelsea online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Gabii
Category: Sport

Watch Steaua-Chelsea online here

Steaua Bucureşti întâlneşte astăzi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Mediafax.ro va transmite LIVE TEXT partida dintre Steaua şi Chelsea.

Poster Film Goon online subtitrat 2011
Autor: gabriel  Date: 2013-01-21, 1:46 AM 950 0
Original title: Goon online subtitrat 2011 online
Year: DvdRip
Quality: 2011
Lenght:
Rating: asdsa
Category: Comedie

Watch Goon online subtitrat 2011 online here

Seann William Scott de multe ori se potriveşte într-un anumit tip, să-l spunem pe şleau, filme stupide. După ce în urma lui favorit jucător de hockey, Doug (Scott), pleaca de la munte de om, la un pub pro jucător de hochei, se pare pentru a se potrivi proiectul de lege. Eu nu cred că o mare parte din filme HD sau poveste în primul cuvânt, douăzeci de minute. Doar părea să fie în concurenţă cu place de Superbad şi îndrăznesc să spun, American Pie. Cu cel mai bun prieten a lui Doug Ryan (Jay Baruchel), face glume obscene la fiecare 5 secunde, nu am putut ajuta, dar rolul de ochii mei. În cazul în care povestea se mută departe de el, este atunci când filmul începe cu adevărat pentru a ridica. Ne ajunge pentru a vedea ce personajul lui Scott este place foarte mult, care este o politicos, Neanderthal drăguţ, cu pumnii într-adevăr greu. Caracterul lui Liev Schreiber este destul de inspaimantator, creând o juxtapunere mare între el şi dimwitted Doug. Unghiurile camerei utilizate pe gheaţă arată cum poate fi înfricoşător şi aduce publicul în meci. Acum, că ştiu că este bazat pe o poveste adevarata, eu vreau doar pentru a îndeplini Doug reale si da-i o îmbrăţişare. Ca sa vizionati filme Goon online, dati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE si asteptati maxim 5 minute sa se incarce.

Google -

uCoz Templates