Acasă » Fişiere

Total intrări în director: 164
Intrări afişate: 151-160
Pagini: « 1 2 ... 14 15 16 17 »

Poster Film Resident Evil: Damnation
Autor: gabriel  Date: 2012-10-14, 4:29 PM 511 0
Original title: Resident Evil: Damnation online
Year: DvD Rip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: Makoto Kamiya
Category: Actiune

Watch Resident Evil: Damnation online here

“Biohazard: Damnation” este o animaţie ce prezintă o nouă poveste cu zombi care omoară tot ce întâlnesc. Acţiunea are loc în Republica Slavă. Aceasta este o fostă ţară a blocului comunist care şi-a câştigat independenţa, însă în anii ce au urmat ţara a ajuns într-un dezechilibru total, ceea ce a dus la formarea a două tabere: bogaţii care conduc ţara şi săracii care nu mai au nici un cuvânt de spus. Sătui de această problemă, săracii s-au revoltat şi au pornit o revoluţie ce s-a transformat rapid într-un război civil. La ceva timp după izbucnirea războiului au apărut zvonuri că în război sunt folosiţi B.O.W. adică nişte fiinţe care sunt setate doar să ucidă. Acesti B.O.W. sunt create de un parazit care se lipeste de sistemul nervos si nu pot fi opriti

Poster Film 9th Company
Autor: gabriel  Date: 2012-10-12, 9:52 AM 636 0
Original title: 9th Company online
Year: DvdRip
Quality: 2005
Lenght:
Rating: Fedor Bondarchuk
Category: Actiune

Watch 9th Company online here

Este un film care se bazeaza pe multa actiune, Este un film rusesc adevarat si este vorba despre un razboi In timpul antrenamentelor li se spunea celor din legendara Companie a 9-a ca nu reprezinta individualitati, ci sunt o parte din trupul Fortelor Armate ale Sovietelor. Tipatul de durere al ultimului soldat din a 9-a Companie ramas in viata a trecut, in 1989, de muntii Afghanistanului. Acum il va auzi intreaga lume.

Poster Film One in the chamber
Autor: gabriel  Date: 2012-10-11, 11:34 AM 527 0
Original title: One in the chamber online
Year: DvdRip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: William Kaufman
Category: Actiune

Watch One in the chamber online here

Un asasin care joaca in ambele tabere ale unui razboi intre gang-urile rusesti si astfel devine tinta unui inamic necunoscut. Vizionati Filmu si o sa va placa ! Have Fun !

Poster Film Underworld: Awakening
Autor: gabriel  Date: 2012-10-11, 11:30 AM 518 0
Original title: Underworld: Awakening online
Year: DvdRip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: Måns Mårlind, Björn Stein
Category: Actiune

Watch Underworld: Awakening online here

Underworld: Awakening online aduce actiune in stilul lor caracteristic, al lumii din infern. Firul povestii se desfasoara rapid si escaladeaza cote maxime de tensiune, astfel ca nu te vei plictisi nici un minut. Confruntarea are loc intre licantropi, vampiri si oameni. Omenirea afla de existenta acestor specii si pleaca la razboi in incercarea de a le eradiaca.

Poster Film American Pie 1
Autor: gabriel  Date: 2012-10-06, 11:28 AM 743 0
Original title: American Pie 1 online
Year: DvdRip 720Hd
Quality: 1999
Lenght:
Rating: Chris Weitz
Category: Comedie

Watch American Pie 1 online here

Universal Pictures prezintă "American Pie", o explorare fără prejudecăţi a celui mai dorit - şi mai umilitor - ritual din perioada adolescenţei, cunoscut sub numele de 'pierderea virginităţii'. În această lecţie amuzantă despre viaţă, dragoste şi sex, o gaşcă de prieteni, sătui de reputaţia de virgini, se hotărăsc să treacă la acţiune. Neexperimentaţi dar plini de hormoni care clocotesc, băieţii încearcă în diferite feluri să se apropie de câte o fată pentru "a o face". La rândul lor şi fetele sunt la fel de stresate, dar şi confuze, încercând să se comporte normal în timp ce visează ca 'prima dată' să fie ceva romantic. Rezultatul final este o privire nostalgică spre acea perioadă din vieţile noastre când făceam totul pentru a ne păstra demnitatea dar în cele din urmă eşuam lamentabil.

Poster Film John Carter
Autor: gabriel  Date: 2012-10-06, 11:25 AM 714 0
Original title: John Carter online
Year: DvdRip 720hd
Quality: 2012
Lenght:
Rating: Andrew Stanton
Category: Actiune

Watch John Carter online here

Inspirată din romanul "A Princess of Mars" al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF "John Carter" îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

Poster Film Naked Weapon
Autor: gabriel  Date: 2012-10-06, 11:19 AM 1239 0
Original title: Naked Weapon online
Year: DvdRip 720HD
Quality: 2002
Lenght:
Rating: Siu-Tung Ching
Category: Actiune

Watch Naked Weapon online here

Naked Weapon (2002) Online HD Subtitrat. Cateva zeci de fetite dispar dint-o data din tara. Ele sunt furate de Madam M, liderul asasinilor mondiali. Le duce pe o insula pustie unde are un lagar, acolo le antreneaza si le pregateste sa fie asasine in serie. Acolo le pune sa se bata intre ele si sa se ucida pana raman doar 2, cele mai bune. Dupa dure si indelungi pregatiri, senzualele tinere devin veritabile arme fatale. Ele sunt trimise sa uciga, iar una merge chiar in orasul sau natal unde isi aminteste de parinti ei. Aici intalneste un agent CIA de care se indragosteste. CIA-ul trebuie sa lupte cu matroana criminala si cu invincibila forta a sexualitatii acestor zeite. Aceasta impreuna cu agentul CIA reusesc sa o termine pe Madam M. Actritele filmului sunt recrutate din randurile splendidelor top-modele asiatice.

Poster Film The Bourne supremacy
Autor: gabriel  Date: 2012-10-05, 1:11 PM 705 0
Original title: The Bourne supremacy online
Year: DvdRip 720Hd
Quality: 2004
Lenght:
Rating: Paul Greengrass
Category: Actiune

Watch The Bourne supremacy online here

In 2000 un erou neasteptat s-a nascut o data cu lansarea filmului Identitatea lui Bourne, ecranizarea romanului omonim scris de Robert Ludlum – un bestseller international. Un asasin antrenat impecabil, Bourne incearca sa-si refaca memoria dintr-un complex de piese puzzle ce ii revin in minte dintr-un trecut cetos. Un thriller sofisticat si mereu la limita, Identitatea lui Bourne l-a avut in centru pe Matt Damon – Jason Bourne si a reusit sa acumuleze un box office impresionant, cel mai mare obtinut de vreun titlu produs de Universal in 2002 si sa devina cel mai bine vandut DVD si VHS al studioului in anul 2003.

Poster Film That’s My Boy
Autor: gabriel  Date: 2012-10-05, 1:03 PM 761 0
Original title: That’s My Boy online
Year: Dvd-Rip
Quality: 2012
Lenght:
Rating: Sean Anders
Category: Comedie

Watch That’s My Boy online here

Donny a lăsat o fată gravidă când era doar un adolescent și a ajuns să crească de unul singur copilul. Băiatul, Todd, a trăit cu tatăl său iresponsabil, petrecăreț și imatur până ce a împlinit 18 ani și a reușit să plece de acasă și să-și construiască o carieră de succes. Au trecut mulți ani de când cei doi nu s-au mai văzut, însă Donny descoperă că are mari probleme financiare căci nu și-a mai plătit impozitele și taxele de foarte mult timp. Ceea ce-l așteaptă e închisoarea, însă află la timp că fiul său a ajuns un bogat om de afaceri care e pe punctul de a se însura așa că Donny îi face o vizită lui Todd pentru a reface legăturile relației lor speciale de fiu și tată-copilandru…..

Poster Film 6 Bullets (2012)
Autor: gabriel  Date: 2012-10-05, 12:34 PM 867 0
Original title: 6 Bullets (2012) online
Year: DvDRip 720hd
Quality: 2012
Lenght:
Rating: Ernie Barbarash
Category: Actiune

Watch 6 Bullets (2012) online here

Un film care mentine linia filmelor in care joaca Jean-Claude Van Damme. Multa actiune, focuri de arma si bataie. Actiunea se desfasoara intr-un Chisinau dominat de bande de proxeneti si traficanti de arme in care adjunctul serviciilor secrete joaca pe mana jigodiilor si se pare ca singurul pozitiv local este seful politiei.

Google -

uCoz Templates