Acasă » Fişiere

Total intrări în director: 164
Intrări afişate: 11-20
Pagini: « 1 2 3 4 ... 16 17 »

Poster Film Home Alone 2: Lost in New York (1992)
Autor: trojanu4u  Date: 2013-12-10, 10:02 PM 1153 0
Original title: Home Alone 2: Lost in New York (1992) online
Year: 360
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Nustiu
Category: Actiune

Watch Home Alone 2: Lost in New York (1992) online here

In “Singur acasa 2: Pierdut in New York”, Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această data avand intreg orasul New York drept teren de joaca. Dar nu va fi singur multa vreme. Banditii de doi bani, Harry si Marv (Joe Pesci si Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit si ei ca e rost de ceva si, lingandu-si inca ranile de la ultima intalnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scara mare.

Poster Film Frozen - Regatul de gheata (2013)
Autor: trojanu4u  Date: 2013-12-10, 9:47 PM 1033 0
Original title: Frozen - Regatul de gheata (2013) online
Year: 360
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Nustiu
Category: Anime

Watch Frozen - Regatul de gheata (2013) online here

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

Poster Film Paranoia Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-12-10, 0:52 AM 818 0
Original title: Paranoia Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NUSTIU
Category: Drama

Watch Paranoia Online Subtitrat HD online here

Dupa ce comite o eroare profesionala grava din dorinta de a avansa in cadrul companiei si de a scapa de postul modest in care a fost incadrat, un tanar este luat deoparte de catre experimentatul si machiavelicul lui sef si i se propune o intelegere neortodoxa. Daca nu vrea sa raspunda penal pentru fapta lui, protagonistul trebuie sa se infiltreze intr-o corporatie concurenta din domeniul telecomunicatiilor si sa fure secretele acesteia, sabotand-o din interior spre a nu mai reprezenta un pericol pentru compania la care lucreaza el. Tanarul are o aventura de o noapte cu o femeie frumoasa si pasionala, care devine importanta in ecuatie dupa ce se dovedeste ca este angajata la corporatia rivala pe care barbatul are misiunea de a o spiona.

Poster Film The Starving Games Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-12-10, 0:48 AM 1031 0
Original title: The Starving Games Online Subtitrat online
Year: 720HD
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NuStiu
Category: Comedie

Watch The Starving Games Online Subtitrat online here

Acest film nu are descriere.

Poster Film Thor: The Dark World (2013) Online Subtitrat hd
Autor: gabriel  Date: 2013-12-02, 2:39 AM 1431 0
Original title: Thor: The Dark World (2013) Online Subtitrat hd online
Year: NuStiu
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Actiune

Watch Thor: The Dark World (2013) Online Subtitrat hd online here

In urma cu mii de ani, cel mai nemilos dintre Elfii Intunericului, Malekith, a incercat sa readuca universul la intunericul etern. Un asemenea rau a fost posibil datorita Eterului, o forta straveche cu o putere de distrugere infinita. Nobilii razboinici din Asgard, condusi de regele Bor, au purtat un razboi teribil impotriva lui Malekith, acesta din urma fiind invins. Dupa ce regele Bor, a izbandit, s-a instaurat o era a pacii, ce a durat mii de ani. Malekith a fost alungat inapoi in intuneric. Thor devine rege peste cele Noua Regate, insa fiinta malefica din intuneric, care a jurat razbunarea si distugerea Asgardului si a intregii lumi, revine. Thor va trebui sa faca o multime de sacrificii pentru salvarea Universului si a umanitatii din calea acestui inamic puternic, caruia nici macar Odin sau Asgard nu-i mai pot opune rezistenta.

Poster Film Battle of the Year Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-26, 1:09 AM 933 0
Original title: Battle of the Year Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Film-noi

Watch Battle of the Year Online Subtitrat HD online here

Tipul de miscare cultural-artistica street dance s-a extins peste tot in lume si gasti dintr-o multime de orase se antreneaza din greu pentru a forma cele mai bune echipe de dansatori. Americanii au concurenta puternica din Europa si Asia. Batalia Anului intre echipe de street dance din toata lumea se organizeaza in Franta si e echivalentul Jocurilor Olimpice in acest domeniu. O gasca de baieti americani incearca sa castige premiul cel mare antrenandu-se intr-un stil ca de armata. Dar sunt ei, oare, cu adevarat o echipa?

Poster Film Ip Man 2 Chung si Chuen Kei 2010 Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-23, 5:44 PM 3438 0
Original title: Ip Man 2 Chung si Chuen Kei 2010 Online Subtitrat online
Year: 720hd
Quality: 2010
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Actiune

Watch Ip Man 2 Chung si Chuen Kei 2010 Online Subtitrat online here

In scurt timp isi gaseste primii discipoli, dar tineretea lor ii arunca pe acestia in incurcaturi mari. In urma unui conflict cu discipolii scolii rivale Hong, un discipol de-al lui Ip Man este batut si tinut ostatic. Ip Man trebuie sa-l salveze, si cu aceasta ocazie il cunoaste pe maestrul Hong (Sammo Hung). Acesta ii explica faptul ca pentru a deschide o scoala de kung fu in Hong Kong, trebuie mai intai sa infrunte reprezentantii fiecarei scoli deja existente si pe maestrii acestora. Dincolo de rivalitatile specifice oricarei bresle, in momentul in care britanicii ocupanti ai insulei pun la cale, prin intermediul unui inspector zelos si rasist, o intrecere intre un luptator occidental si luptatori chinezi, breasla maestrilor de arte martiale trebuie sa reactioneze pentru a salva onaorea artelor martiale si a ceea ce ele semnifica pentru constiinta Chinei. - See more at: http://www.filmebunesub.com/2013/04/yip-man-2-chung-si-chuen-kei-2010.html#sthash.equ8V5sQ.dpuf

Poster Film Ip Man 2008 Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-23, 5:40 PM 1204 0
Original title: Ip Man 2008 Online Subtitrat online
Year: 720HD
Quality: 2008
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Actiune

Watch Ip Man 2008 Online Subtitrat online here

Ip Man 2008 Online Subtitrat in romana.Fo Shan era cunoscut ca orasul cel mai celebru unde se practicau Arte Martiale din placere , Maestrul Ip Man era un membru respectat in aceasta comunitate fiind cunoscut ca expert in arta Wing Chun dar totodata si foarte modest

Poster Film Greu de pensionat 2 / Red 2 (2013) online subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-23, 5:17 PM 1388 0
Original title: Greu de pensionat 2 / Red 2 (2013) online subtitrat online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Actiune

Watch Greu de pensionat 2 / Red 2 (2013) online subtitrat online here

Fostul agent CIA Frank Moses ce acum este pensionat ca și ceilalți colegi ai săi, își reunește echipa de foști agenți de elită pentru a lua urmele unui dispozitiv nuclear portabil.

Poster Film Riddick Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-21, 7:54 PM 925 1
Original title: Riddick Online Subtitrat HD online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nUstiu
Category: Actiune

Watch Riddick Online Subtitrat HD online here

Tradat de semenii sai si lasat sa moara pe o planeta pustie, Riddick ajunge sa lupte pentru supravietuire impotriva unor creaturi extraterestre insetate de sange, devenind mai puternic si periculos ca niciodata. Singura sa sansa de scapare? Dezvaluirea locatiei sale, ceea ce face ca vanatori de recompense din intreaga galaxie sa se repeada spre noul salas al eroului. Cu o multime de inamici in jur, Riddick se dezlantuie intr-un atac nemilos, fara sa uite ca planeta sa natala, Furya, e in continuare in pericol. Pe langa creaturile de pe planeta pe care a fost parasit, Riddick va trebui sa lupte si impotriva unor grupuri de mercenari ajunse pe planeta de indata ce eroul isi dezvaluie pozitia. Prima nava cu care va trebui sa se confrunte eroul este plina cu o noua rasa de mercenari, extrem de hotarati sa puna mana pe proscris. A doua nava il are la bord pe unul dintre cei mai mari inamici ai acestuia, lordul Vaako.

Google -

uCoz Templates