Acasă » Fişiere

Total intrări în director: 164
Intrări afişate: 21-30
Pagini: « 1 2 3 4 5 ... 16 17 »

Poster Film Pacific Rim Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 8:07 PM 1035 0
Original title: Pacific Rim Online Subtitrat online
Year: FullHD
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Andrei
Category: Actiune

Watch Pacific Rim Online Subtitrat online here

Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au inceput sa iasa din mare si sa navaleasca pe pamant. A izbucnit un razboi cu umanitatea, in care milioane de oameni si-au pierdut viata, iar resursele planetei au fost consumate si irosite ani de-a randul. Kaiju sunt niste creaturi uriase, iar pentru a-i infrunta oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv de robotii Jaegers, niste uriasi mecanizati construiti pentru a fi controlati simultan de doi piloti ale caror creiere sunt legate printr-o punte neuronala. Dar pana si acesti Jaegers sunt aproape vulnerabili in fata rezistentilor si puternicilor Kaiju. Umanitatea e pe punctul de a fi invinsa, iar singura solutie ramasa e una pe care cei care iau decizii nu si-o doresc. Sunt chemati in ajutor doi eroi improbabili - un fost pilot ratat si un novice fara experienta. Cei doi sunt alesi sa formeze o echipa si sa conduca un Jaeger legendar, dar cu tehnologie depasita, care putea castiga lupte in trecut. Impreuna ei sunt ultima speranta a umanitatii.

Poster Film 2 Guns Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 8:02 PM 921 0
Original title: 2 Guns Online Subtitrat HD online
Year: DvdRip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Actiune

Watch 2 Guns Online Subtitrat HD online here

Doi agenti operativi de la birouri concurente sunt fortati sa lucreze impreuna. Dar e o mare problema in alianta lor unica: niciunul nu stie ca celalalt este un agent federal sub acoperire. In ultimele 12 luni, agentul DEA Bobby Trench si ofiterul fortelor navale americane de informatii Marcus Stigman au lucrat sub acoperire ca membri ai unui sindicat de narcotice, fiecare dintre ei avand incredere in partenerul sau la fel de mult ca si in criminalii pe care au fost insarcinati sa-i aresteze. Atunci cand incercarea lor de a se infiltra intr-un cartel de droguri mexican si de a recupera milioane de dolari, o ia razna, Trench si Stigman sunt brusc dezavuati de catre superiorii lor. Acum ca toata lumea vrea ca ei sa ajunga in inchisoare sau in pamant, singura lor solutie este sa se bazeze unul pe celalalt. Din nefericire pentru urmaritorii lor, din cauza ca baietii buni au petrecut ani de zile pretinzand a fi rai, au invasat si cateva trucuri de-a lungul timpului.

Poster Film Planes Online Subtitrat Hd
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:59 PM 867 0
Original title: Planes Online Subtitrat Hd online
Year: Dvdrip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: nustiu
Category: Animatie

Watch Planes Online Subtitrat Hd online here

"Planes" e un spin-off al animatiei "Cars". Dusty este un mic avion cu un singur motor. El stropeste culturile agricole, dar viseaza sa zboare dincolo de oraselul sau natal Propwash Junction. Cu toate ca e mic si ii mai este si frica de inaltime, Dusty se inscrie in concursul Wings Around The Globe, in care va concura cu cele mai bune avioane de pe mapamond. Actiunea se va petrece in Islanda, Germania, India, Mexic, impreuna cu o multime de personaje locale. In acest concurs, pe langa cele doua F-18 (Bravo si Echo, care ii vor salva viata lui Dusty deasupra Pacificului), Dusty va mai fi ajutat de cel mai bun prieten, cisterna Chug, de Dottie, un utilaj de incarcat si de mentorul sau, Skipper Riley, un avion Corsair istoric datand din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. "Planes face o incursiune in istoria aviatiei si parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteza la planoare si dirijabile.

Poster Film Return to Nim's Island Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:55 PM 687 0
Original title: Return to Nim's Island Online Subtitrat online
Year: DVDRIP
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NuSTIU
Category: Familie

Watch Return to Nim's Island Online Subtitrat online here

Acest film nu are descriere.

Poster Film Hours Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:52 PM 679 0
Original title: Hours Online Subtitrat HD online
Year: 720HD
Quality: 2013
Lenght:
Rating: NuStiu
Category: Film-noi

Watch Hours Online Subtitrat HD online here

Acest film nu are descriere.

Poster Film Bounty Killer Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-20, 7:48 PM 816 0
Original title: Bounty Killer Online Subtitrat HD online
Year: 720hd
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Be
Category: Actiune

Watch Bounty Killer Online Subtitrat HD online here

Acest film nu are descriere.

Poster Film Embrace of the Vampire Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-04, 6:16 PM 785 0
Original title: Embrace of the Vampire Online Subtitrat online
Year: DvdRip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Crob
Category: Film-noi

Watch Embrace of the Vampire Online Subtitrat online here

Acest film nu are descriere.

Poster Film The Internship Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-04, 6:14 PM 615 0
Original title: The Internship Online Subtitrat online
Year: DvdRip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Crob
Category: Drama

Watch The Internship Online Subtitrat online here

Billy si Nick sunt doi agenti de vanzari ale caror cariere au fost sabotate de catre lumea digitala. In incercarea de a arata ca nu sunt depasiti de evolutie, ei sfideaza gura lumii cand se inscriu intr-un internship la Google, impreuna cu un batalion de studenti rataciti. Dar castigarea unei intrari in aceasta utopie este doar jumatate din batalie. Acum ei trebuie sa concureze cu un grup din care fac parte cei mai inteligenti absolventi de facultati din SUA. Fiind singurii adulti printre tineri, Billy si Nick vor trebui sa gaseasca solutii ingenioase pentru a castiga in fata lor. De aici incolo va incepe o batalie a generatiilor. Cei doi le vor dovedi tinerilor ca nevoia este, intr-adevar, mama reinventarii.

Poster Film Elysium Online Subtitrat HD
Autor: gabriel  Date: 2013-11-04, 4:03 PM 956 0
Original title: Elysium Online Subtitrat HD online
Year: DVD-Rip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Neill Blomkamp
Category: Actiune

Watch Elysium Online Subtitrat HD online here

In anul 2159 exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, precum si restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina. Secretara de stat Rhodes, un oficial dur al Guvernului, nu se da in laturi de la nimic pentru a inaspri legile impotriva imigratiei si pentru a conserva stilul luxos de viata al cetatenilor de pe Elysium. Asta nu impiedica oamenii de pe Terra sa incerce sa patrunda in Elysium, prin orice mijloace posibile. Atunci cand ghinionistul Max este prins la ananghie, accepta sa porneasca intr-o misiune descurajatoare, care, daca va fi incununata de succes, nu numai ca ii va salva lui viata, dar va aduce egalitate intre cele doua lumi aflate la poli diferiti.

Poster Film Dracula: The Dark Prince Online Subtitrat
Autor: gabriel  Date: 2013-11-04, 4:00 PM 969 0
Original title: Dracula: The Dark Prince Online Subtitrat online
Year: HD-Rip
Quality: 2013
Lenght:
Rating: Pearry Reginald Teo
Category: Actiune

Watch Dracula: The Dark Prince Online Subtitrat online here

Acest film nu are descriere.

Google -

uCoz Templates